Viimeisintä teknologiaa edustavien moottorien ympärille on muotoiltu silmiä hivelevä ulkokuori, jonka elegantit, kromiset yksityiskohdat ja ajattoman kauniit piirteet ovat vain osa Vespan tyyliä. Vespan elegantti ja tyylikäs mallisto käsittää useita malleja ja moottorivaihtoehtoja. Tutustu!

Takuu 2 vuotta !

 

Vespa Elettrica

Täyssähköinen Vespa Elettrica on nyt ennakkovarattavissa.

Vespa Elettrica on varustettu energian talteenottojärjestelmällä (K.E.R.S.), joka lataa akkuja
jarrutusenergian voimalla.
ECO ajomoodilla toimintasäde on jopa 100 km ja täydellä teholla jopa 80 km. Vespa Elettrica on
varustettu myös peruutusvaihteella, jonka avulla laitteen liikuttelu helpottuu huomattavasti.
Lataus tapahtuu ”perinteisestä” pistorasiasta.
Vespa Elettrica on varustettu värillisellä TFT näytöllä, josta perinteisten mittaritietojen lisäksi näet
myös puhelimen tiedot, sekä voit hallita esim puheluita, MP3 soitinta, viestejä jne.

Kysy lisätietoja

Lue lisää valmistajan sivuilta

Hinta 6990 €

Vespa GTS 300 ABS

Tyylikkäiden ja hienostuneiden linjojen ansiosta, GTS on ainutlaatuinen ajoneuvo nykypäivän markkinoilla. Vespan tyyli ja tyylikkyys loistavat glamour väreissä ja ainutlaatuisissa ratkaisuissa, kuten pysäköintivalon sijainti äänimerkin vieressä. Vespa GTS:n tyyliin sopii tietysti tämän päivän turvavarustelu, johon kuuluu mm. tuplalevyjarrut.

Kysy lisätietoja

Lue lisää valmistajan sivuilta

Hinta 6490 €

Vespa GTS 300 Super ABS

Dynaamisimmillaan Vespan luonne on GTS Superissa, jossa Vespa muotoilu on piristetty urheilullisilla yksityiskohdilla, kuten mustilla vanteilla ja punaisella taustavalolla varustettu mittaristo, sekä tehokkain, 300 kuutioinen, moottori, mitä Vespassa on ikinä ollut.

GTS Super – ja erikoismalli SuperSport – on tyylin lisäksi varustettu mukavuus ja turvallisuusominaisuuksilla, jotka sopivat yhteen erittäin urheilullisen luonteen kanssa. Super ja SuperSport jatkavat legendaaristen 1955 Vespa GS 150, 1965 Vespa 180 SS ja 1985 T5 ”Pole Position” -mallien perinnettä sporttisten mallien osalta.

Kysy lisätietoja

Lue lisää valmistajan sivuilta

Hinta 6790 €

Vespa GTS 300 Supersport ABS

Vespa GTS Super 300, kaikkine yksityiskohtineen, on Vespa malliston sporttisin klassikko. Pienet yksityiskohdat, kuten USB portti kaksoishanskalokerossa lisäävät mallin vetovoimaa. 2-väriset alumiinivanteet muistuttavat menneisyyden sporttisesta asenteesta tässä 145. Vespa mallissa. Lisäksi punainen etuiskunvaimentimen jousi, uusi etutuuletussäleikkö ja kromiyksityiskohdat erottavat mallin muista.

Vaikka valot ovatkin modernin LED -valot, on mittaristo täysin analoginen ja racing-henkisesti valkoisilla merkinnöillä mustalla taustalla.

Värit mattaharmaa ja mattakeltainen

Kysy lisätietoja

Lue lisää valmistajan sivuilta

Hinta 6990 €

Vespa GTS 300 Touring ABS

Tämän päivän markkinoilla Vespa GTS:llä ei ole kilpailijoita. Sen 300 kuutioinen moottori tuottaa 22 hv 7500 kierroksella ja sen maksimi vääntö on 22,3 Nm vain 5000 kierroksella, minkä ansiosta kaasun vaste on nopea ja Vespan suorituskyky muutenkin aivan mahtava. Tehokkaimman moottorin lisäksi GTS:ssä on levyjarrut sekä edessä että takana ja ABS/ASR järjestelmät takaavat parhaan mahdollisen ajoturvallisuuden. Kaikki tämä tekee Vespa GTS mallista täydellisen niin kaupunkiin kuin pidemmillekin matkoille, yksin tai kumppanin kanssa. Vespan hienostuneita linjoja on hieman pehmennetty ja se tarjoaa hienostuneen värivalikoiman ja erinomaiset tekniset ratkaisut: LED päiväajovalot, uusi ohjaustangon peite, uusi satula, uusi takavalo, uusi mittaristo ja USB portti.

Kysy lisätietoja

Lue lisää valmistajan sivuilta

Hinta 6990 €

Vespa GTV 300 Sei Siorni ABS

Teknologia ja vetovoimaisuus, kuten Vespa GTS tuoteperheessä yhdistyy historiallisen ja aidoimman urheiluperinteen kanssa. Näin syntyi Vespa Sei Giorni, erikoismalli jota valmistetaan numeroitu erä, alkuperäisen Vespa Sport ”Sei Giorni” -mallin perijä. Mallin, josta tuli osa legendaa, joka valmistettiin vain osallistuakseen ”Sei Giorni Internazionale di Varese” -kisaan vuonna 1951, missä sillä saavutettiin 9 kultamitalia.

Kysy lisätietoja

Lue lisää valmistajan sivuilta

Hinta 7608 €

Vespa Primavera 125 3V ABS

125 kuutioisen Vespa Primaveran voimanlähteenä on viimeisin 3 venttiilinen moottori, joka on aikaansa edellä suorituskyvyn, kulutuksen ja päästöjen osalta. Elegantti värivalikoima ja uudistettu istuinmateriaali tekevät Vespa Primaverasta tyylikkyyden helmen, kokonaisuuden kruunaavat kromatut osat, sekä keskittyminen yksityiskohtiin, kuten vain Vespa pystyy. Ajaminen ympäri kaupunkia on todellinen nautinto, Sinulle ja niille, jotka näkevät Sinut kiitävän Vespa Primaverallasi.

Kysy lisätietoja

Lue lisää valmistajan sivuilta

Hinta 4990 €

Vespa Primavera 50

Aloita 2-pyöräkokemuksesi tyylillä ja tee Primaverasta ensimmäinen Vespasi. 11″ renkaat, uusi etujousitus ja 200 mm etulevyjarru, 50 kuutioisen nelitahtimoottorin kanssa takaavat uniikin ajokokemuksen! Valitse värisi anna mennä: Vespa Primavera on Sinua varten.

Kysy lisätietoja

Lue lisää valmistajan sivuilta

Hinta 3390 €

Vespa Primavera 50 Touring

Vakiovarusteena tuulisuoja, etu- ja takateline.

Värit ruskea ja punainen

Kysy lisätietoja

Lue lisää valmistajan sivuilta

Hinta 3590 €

Vespa Sprint 50

50 4T on täydellinen, kun haluat suorituskykyä, joka on suunniteltu nopeatempoiseen kaupunkiliikkumiseen. Sen keveys ja 12 ”pyörät antavat loistavan ohjattavuuden. Valitse runsaista varusteista itsellesi sopivat ja valmistaudu liikkumaan vapaasti. Vespa Sprint on todellista nautintoa.

Värit punainen, valkoinen ja musta

Kysy lisätietoja

Lue lisää valmistajan sivuilta

Hinta 3390 €