04/01/2019

Tiedote 4.1. 2019

Bike Forum tytäryhtiöksi

Jyväs-Marine jatkaa kasvuaan

Suomen suurin vene- ja konekauppa, jyväskyläläinen Jyväs-Marine ja niin ikään jyväskyläläinen moottoripyörien ja mopojen erikoisliike Bike Forum yhdistyvät. Bike Forum jatkaa yritysjärjestelyn jälkeen itsenäisenä yksikkönä Jyväs-Marine Oy:n tytäryhtiönä. Yritykset muuttavat saman katon alle vielä tämän vuoden aikana.

–          Vene- ja konekaupan sekä oman moottoripyörä- ja mopokauppamme yhdistäminen Bike Forumin moottoripyörä-, mopo- ja ajovarustekauppaan tuo kovan osaamiskeskittymän keskelle Suomea, sanoo Jyväs-Marine Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ville Harvia.

Harvian mukaan yhteistyöllä tavoitellaan Suomen parasta kokonaisuutta ja asiakaskokemusta.

–          Asiakkaiden hyödyt kasvavat, kun yhdistämme ostovoimamme, saamme parhaiden merkkien myynnin saman katon alle ja pystymme myös laajentamaan vielä merkkivalikoimaamme. Tämä kaikki näkyy asiakkaille parantuneena hinta- ja palveluetuna, toteaa Harvia.

Yrityskaupan myötä Bike Forumin omistajasta Sebastian Alatalosta tulee yksi Jyväs-Marinen pääosakkaista Tero Kivelän, Ville Harvian ja Tomi Autereen rinnalle. Alatalo jatkaa Bike Forumin toimitusjohtajana ja Tero Kivelä Jyväs-Marinen toimitusjohtajana. Samalla Tuomas Vihtari on nimitetty Jyväs-Marine Huolto Oy:n toimitusjohtajaksi. Vihtari on Jyväs-Marinen osaomistaja.

Jyväs-Marinella ja sen tytäryhtiöllä Jyväs-Marine Huolto Oy:llä on yhteensä 18 työntekijää. Bike Forumilla on 8 työntekijää.

–          Kaikki nykyiset työntekijät jatkavat ja myynnin kasvaessa ja tuotemerkkien lisääntyessä todennäköisesti myös palkkaamme lisää henkilökuntaa, arvio Ville Harvia.

Vuonna 2018 Jyväs-Marinen liikevaihto oli 7 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi 16 % edelliseen vuoteen verrattuna. Jyväs-Marine Huolto Oy:n liikevaihto kasvoi 3 % ollen 0,75 M€. Bike Forumin liikevaihto oli viime vuonna 2,2 miljoonaa euroa. Kasvua tuli 2 % vuoteen 2017 verrattuna.

Lisätiedot:

Jyväs-Marine Oy / Bike Forum Oy,

Ville Harvia 050 4156244 / Tero Kivelä 050 3466553 / Sebastian Alatalo 050 5772616


Uusimmat kirjoitukset